Håndballkamper mot Hødd 1 og Hødd 2 :D

juppjupp :)

kom nettopp heim fra håndball kamp mot hødd folka :D først spillte vi mot hødd1 og vann 6-23 så spillte vi mot hødd2 og vann 9-21 :D: weeey :) vi e faktisk det einaste laget i serien som ikkje he tapt enda :) jippiii :D og faktisk så fikk vi godteri av treneren vår :) naaamnaaam. proft innlegg eller hva? hiihi


naam,  hihi sjokolade i magen til nissen x)


da må ej nokk dusje såååååå baj

spiller du håndball?

2 kommentarer

IKKE SLETT DENNE KOMMENTAREN, BLOGGER! VIKTIG BESKJED.

Heii! Du er en av de jeg leser fast, eller kom random til! Jeg sender deg denne meldingen fordi jeg er helt sjokkert! Du er så FLINK til å blogge! Jeg vet ikke hvor mange lesere du har, men du er ikke på topplisten, og der vil jeg ha deg!

Du er en stor inspirasjon for folk, du er en som er vei til å bli Julie eller Voe, jeg ser deg på deg og på bloggen din! Jeg vet ikke om du er en av dem som blogger fordi det er gøy, og ikke ønsker å være på topplisten, men tenk på de andre som faktisk vil ha deg der, du trenger virkelig en plass der! Du er en stor inspirasjon for alle, og ut av bloggen din VET jeg at flere får en bedre hverdag!

Men, nå lurer du på hvordan du skal få disse leserne, løsningen er her:

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ines123

Meld deg inn, og få allerede 100 lesere, og jeg vedder på at alle de 100 besøker deg hver dag,så flink som du er!

De fleste på topplisten gjør dette, vi lesere er lei over å lese de gamle bloggene på topplisten, vi trenger nye som deg!

Om du allerede er med der, GOOD LUCK! :)

susaar

11.des.2010 kl.19:43

Så fin blogg du har! :)

Blir veldig glad om du besøker min!

Skriv en ny kommentar

hits